Snabba lån

Vår slogan här på smålåna.com är ”enkla smålån som betalas ut snabbt” och det är precis vad alla lån du hittar på den här sajten är. Små och snabba. Med snabbt syftar vi på att lånet betalas ut redan samma dag som du gör din ansökan, såvida du inte ansöker på kvällen eller på helgen för du får du pengarna nästa bankdag. Men det finns faktiskt lån som är ännu snabbare, lån som du kan få redan en kvart efter att du har gjort din ansökan. Det är snabba lån det!

Så får du ett riktigt snabbt lån

Det är två saker du bör ha i åtanke om du vill låna pengar riktigt, riktigt snabbt:

Kolla vilken bank långivaren har

Ta reda på vilken eller vilka banker långivaren använder för sina utbetalningar. Om du till exempel använder dig av Nordea måste du hitta en långivare som också gör det för då kan långivaren nämligen göra en direktöverföring till ditt bankkonto. Ja, det funkar precis som när du själv för pengar mellan dina olika bankkonton, så fort du är klar med din överföring sitter pengarna på mottagarkontot. Det sker alltså på sekunden.

Kolla att kontoret är öppet

De flesta långivare av små lån, alltså smslån eller microlån, har mycket generösa öppettider, från tidig morgon till sen kväll och de har även öppet på helgerna, men kolla försäkerhetsskull att kontoret har öppet när du gör din ansökan för annars får du inte pengarna förrän kontoret öppnar igen.