Små privatlån

Här på smålåna.com hittar du många blixtsnabba små lån som ska betalas tillbaka på 14 – 90 dagar, men som du säkert har sett så har vi även små privatlån som har en längre återbetalningstid.

De små privatlån du hittar här på smålåna.com är på max 15000 kronor och har således samma lånebelopp som ett vanligt microlån/smslån, men när du tar ett litet privatlån betalar du av på det månadsvis under 1 – 5 år oavsett hur stort eller litet lån du tar. Det här är helt perfekt för dig som är i behov av ett litet lån men som inte har råd att betala tillbaka på lånet inom de sedvanliga 14 – 90 dagarna. Våra små privatlån har dessutom en betydligt lägre ränta än smslån eftersom lånet läggs upp på en relativt lång tid.

Om du ansöker om ett litet privatlån får du ett snabbt svar direkt på skärmen och normalt sitter ditt lån på ditt bankkonto redan nästa dag om du signerar ditt låneavtal med din e-legitimation.

Om privatlån

Ett privatlån är ett lån som vänder sig till privatpersoner, som inte kräver någon säkerhet och som är avsett för konsumtion. Den här definitionen stämmer väl in på alla små lån som vi har på den här sidan, men det är sällan man använder termen ”privatlån” när man talar om microlån/smslån. När man talar om privatlån syftar man oftast på ett lån som är på 10 000 – 350 000 kr som du lägger upp på 1 – 12 år och såna lån har vi inte på smålåna.com eftersom vi inriktar oss på små lån.