Gratis lån

Som du kanske har sett så har vi även gratis lån här på smålåna.com. Ja, här hittar du faktiskt flera små lån som är helt gratis, vilket innebär att du inte behöver betala någon ränta eller några andra avgifter alls för dessa små lån. Nu kanske du undrar hur det kan finnas långivare som erbjuder gratis lån eftersom de inte tjänar något på det, men det är inte så konstigt egentligen. Konkurrensen om kunderna har nämligen hårdnat mellan långivarna och det har gjort att flera långivare har börjat locka till sig nya kunder med gratis lån. Det är något som vi på smålåna.com bara tycker är bra eftersom det innebär att du som är ny kund kan ta ett lån utan att betala något alls för det.

Helt gratis och inga finstilta villkor

Ett gratis lån är verkligen helt gratis. Det har ingen ränta alls, ingen ansökningsavgift, ingen uppläggningsavgift och inga andra dolda avgifter. Långivaren drar inte av något från lånet när det betalas ut och du betalar bara tillbaka exakt så mycket som du har lånat. Du förbinder dig inte heller till något annan än att betala tillbaka på gratislånet i tid. Du behöver inte ens låna av långivaren igen om du inte vill.

Här hittar du små gratis lån

Om du vill ta ett litet gratis lån kan du med fördel vända dig till någon av följande långivare:

Vivus. Vivus var först ut med gratis lån och har idag marknadens mest generösa gratislån. Du kan få låna upp till 6000 kr i 30 dagar hos Vivus.

TrustBuddy. Hos TrustBuddy kan du låna gratis upp till 5000 kr i 14 dagar.

Kredit365. Kredit365 erbjuder gratis lån upp till 5000 kr i 30 dagar.